Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Căutare
ro en ru
i Membri Contacte r
  • initiative
  • inovatii
  • inventii
Promo
invest in moldova
Membri

Cine sunt membrii AOAM ?

Membrii AOAM sunt, în principal, oameni de afaceri din Republica Moldova, fiind încurajată și participarea oamenilor de afaceri din alte țări, inclusiv a investitorilor străini din Republica Moldova.

Membrii sunt persoane cu renume în lumea afacerilor din Republica Moldova, care dispun de o experiență vastă și cunoștințe profunde privind practicile de afaceri locale și internaționale.

În același timp, membrii AOAM sunt persoane care au viziuni largi, dincolo de interese personale (de propriile obiective la nivel de întreprindere sau afacere) și conștientizează importanța calității mediului legal, fiscal şi investițional, a mentalităţilor și practicilor în care aceste afaceri se derulează.

Împărtășind valori comune, membrii AOAM, contribuie la îmbunătățirea substanțială a acestui mediu, creând un climat investițional favorabil dezvoltării economice prospere.


Dacă dorești să devii membru AOAM, completează formularul următor sau downloadează formularul de aici și trimite-ni-l pe email sau fax la 022 809 118, și noi te vom contacta cît de curînd posibil:


 Formular de Aplicare
pentru aderare în calitate de membru AOAM

În conformitate cu procedura de aderare la AOAM, Vă rugăm să imprimaţi Formularul de Aplicare, să-l completaţi, semnaţi şi expediaţi la oficiul AOAM prin poştă, e-mail sau fax la numarul (+373 22 809 118).

După admiterea de către Consiliului de Administrare, veţi primi o scrisoare de aprobare şi contul de plată al taxei de membru (6,000 MDL-Taxa de Aderare si 12,000 MDL- Taxa Anuală)


*Nume:
*Prenume:
*NI Buletin:
*Cetaţenia:
*Adresa Poştala:
*Telefon de contact:
Fax:
*E-mail:
Website:
*Compania:
*Domeniul de activitate:
Membru fondator: Da Nu
*Funcţia:
Numărul de angajaţi:
Cifra de afaceri anuală:
Anul înregistrării:
Informaţii suplimentare:
Alte asociaţii, membru a/al cărora sunteţi sau aţi fost (perioada):
Vă rugăm să alegeți care din activitățile AOAM vă interesează cel mai mult::
Promovarea inițiativelor legislative
Atragerea investițiilor străine ca factor primordial de creștere economică durabilă
Sporirea capacităților profesionale ale administratorilor de afaceri
Facilitarea și dezvoltarea mediului de afaceri intern
Promovarea exporturilor
Am luat cunostinţă cu informaţia şi sunt de acord cu termenii şi condiţiile de aderare. Sunt de acord ca informațiile cu caracter personal, conținute în acest formular, să fie folosite, procesate, prelucrate sau stocate în scopul aderării la/sau funcționării AOAM.
sus 
va aflati aici: Pagina de start  / Membri
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Copyright©2010 AOAM
Toate drepturile rezervate
Noutăţi vid Cine suntem vid Viziune vid Statut vid Evenimente vid Sfaturi pentru Antreprenori vid Grupul de Experți vid Grant AOAM vid Newsletter
DQTeam