AOAM participă la Forumul Republica Moldova – Statele Unite ale Americii

11.04.2019
Noutăți / AOAM participă la Forumul Republica Moldova – Statele Unite ale Americii
În perioada 11-12 aprilie, la Chișinău, se desfășoară Forumul economic Republica Moldova – Statele Unite ale Americii, unde participă reprezentanți ai Guvernului și ai businessului din ambele țări.

Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru stabilirea unor noi parteneriate între companiile din cele două state, dar și pentru atragerea investițiilor străine.

Forumul este organizat de către Ministerul Economiei și Infrastructurii, Serviciul Comercial al Ambasadelor SUA din Moldova, România și Ucraina, Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Agenția de Atragere a Investițiilor și Camera de Comerț Americană din Moldova.

Evenimentul a început cu mesajele de salut ale ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici și Ambasadorului SUA, Dereck Hogan.

În continuare, AOAM a deschis sesiunea de prezentări pentru participanți. Directorul General, Alexandru Baltag, a vorbit despre ,,Colaboararea dintre Business și Guvern: realități si așteptări”. A fost descrisă activitatea Asociației, inițiativele și evenimentele organizate pentru dezvoltarea mediului de afaceri din țara noastră.

În calitate de speakeri ai evenmentului au fost și Vitalie Iurcu și Vitalie Tarlev, ambii secretari de stat în Ministerul Economiei și Infrastructurii, Iurie Ușurelu, Secretar General de Stat în Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Rodica Verbeniuc, Director General al Agenției de Investiții a Moldovei.
Înapoi la știri

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*