Moldova Business Week, 27-29 noiembrie la Chișinău

21.11.2018
Noutăți / Moldova Business Week, 27-29 noiembrie la Chișinău
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova va fi prezentă și în acest an la cel mai mare eveniment din țara noastră dedicat mediului de afaceri – Moldova Business Week – care va avea loc în perioada 27-29 noiembrie la Chișinău, la Radisson Blu Leogrand.

Reprezentanții AOAM vor participa la mai multe evenimente din cadrul acestui forum economic devenit deja tradițional, fiind de asemenea gazdele celei de-a patra sesiuni de discuții din cele cinci care vor avea loc în ziua de 28 noiembrie.

În cadrul sesiunii moderate de reprezentanții AOAM se va discuta despre colaborarea economică dintre Moldova și Italia, urmând să ia cuvântul mai mulți reprezentanți ai mediului de afaceri din Italia, care sosesc la Chișinău special pentru acest eveniment. Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova îi invită să asiste la seminar pe toți cei interesați de consolidarea relațiilor dintre companiile moldovenești și cele italiene.

Precizăm că Moldova Business Week se bucură de participare la nivel înalt din partea autorităților Republicii Moldova, printre vorbitorii invitați la forum numărându-se premierul Pavel Filip, miniștrii Economiei și Finanțelor, Chiril Gaburici și Octavian Armașu sau guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Sergiu Cioclea. Vor fi de asemenea prezenți la eveniment importanți oameni de afaceri moldoveni și străini, precum și lideri ai mai multor asociații de business din țară. Directorul general al AOAM, Alexandru Baltag, va participa la mai multe activități pe parcursul forumului, inclusiv la deschiderea oficială, unde va susține un discurs.
Înapoi la știri

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*