AOAM va fi prezentă la o serie de forumuri moldo-italiene în sudul Italiei

23.10.2018
Noutăți / AOAM va fi prezentă la o serie de forumuri moldo-italiene în sudul Italiei
În perioada 24-26 octombrie 2018, directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag, se va afla în Italia, unde va participa la patru forumuri economice dedicate întării relațiilor de afaceri moldo-italiene.
 
Evenimentele sunt organizate de către partenerii italieni din Confederația Națională a Artizanatului și a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (CNA) și ConfEuropa și presupun prezentarea oportunităților investiționale din Republica Moldova în fața reprezentanților companiilor italiene din patru orașe aflate în regiunea Sicilia din sudul Italiei - Gela, Ragusa, Siracusa și Catania. De asemenea, delegația care se va deplasa de la Chișinău în Sicilia va avea întâlniri cu reprezentanții autorităților locale din cele patru orașe menționate.

În cadrul deplasării este programată și crearea unui Consiliu de afaceri Moldova – Italia, prin semnarea unui acord între AOAM, Agenția pentru Investiții a Republicii Moldova, Confederația Națională Italiană a Artizanatului și a Întreprinderilor Mici și Mijlocii și ConfEuropa.

Din delegația moldovenească ce va vizita Italia mai fac parte  Iuliana Drăgălin, secretar de stat în Ministerul Economiei și Infrastructurii și Rodica Verbeniuc, directoarea Agenției pentru Investiții.
Înapoi la știri

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*