AOAM – partener în organizarea Forumului Economic Regional Nord

16.11.2017
Noutăți / AOAM – partener în organizarea Forumului Economic Regional Nord
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova se alătură Ministerului Economiei și Infrastructurii și Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova pentru a desfășura la Edineț, pe data de 30 noiembrie curent, Forumul Economic Regional Nord. 
În cadrul forumului vor fi oferite informații despre programele de finanțare a proiectelor pentru antreprenori și pentru autoritățile publice – atât pe baza fondurilor naționale, cât și pe baza fondurilor externe. De asemenea, vor avea loc discuții privind infrastructura de afaceri și privind forța de muncă și posibilitățile ei de calificare. 

Participanții la forum vor avea ocazia la final să adreseze întrebări reprezentanților instituțiilor de stat prezente – Ministerul Economiei și Infrastructurii, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Serviciul Fiscal, Serviciul Vamal, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, Agenția de Intervenții și Plăți în Agricultură, Inspectoratul de Stat al Muncii. Problemele și propunerile antreprenorilor și reprezentanților autorităților locale vor fi ulterior transmise către Guvern pentru a fi găsite soluțiile potrivite. 
Forumul Economic Regional Nord este primul dintr-o serie de evenimente de afaceri regionale dedicate susținerii mai puternice a antreprenorilor din raioanele Republicii Moldova. 
Înapoi la știri

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*