​AOAM inițiază primele cursuri în cadrul proiectului ”Școala de afaceri”

26.03.2017
Evenimente / ​AOAM inițiază primele cursuri în cadrul proiectului ”Școala de afaceri”
Sute de tineri dornici să învețe tainele antreprenoriatului au participat astăzi la Cursul de instruire DriveUP Angry Business, organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM), în cadrul primei ediții a Școlii de Afaceri.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), a avut loc la Universitatea de stat Alecu Russo din Bălți, instituție cu care AOAM a încheiat și un acord de colaborare, în prezența rectorului Ion Gagim.


În cuvântul său de salut, directorul executiv al AOAM, Olesea Munteanu, a mulțumit Universității din Bălți pentru găzduirea acestui eveniment, dar și ADR pentru proiectele comune derulate în timp. Totodată, reprezentantul AOAM a vorbit și despre importanța unor astfel de cursuri pentru tinerii din țara noastră.

”Dacă tinerii moldoveni devin mai curajoși și mai informați, mai dornici să facă afaceri și mai bine sprijiniți să facă afaceri, atunci Moldova va progresa extraordinar în anii care vin. Noi aici, la Școala de Afaceri AOAM, dorim să punem o cărămidă în plus pentru acest progres”, a menționat Olesea Munteanu.

Înapoi la evenimente

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*