​Școala de Afaceri AOAM, la cea de-a doua ediție

17.04.2017
Evenimente / ​Școala de Afaceri AOAM, la cea de-a doua ediție

Proiectul Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova dedicat formării antreprenoriale  continuă cu o nouă serie de cursuri. După succesul înregistrat la prima ediție - în luna martie, la Bălți - Școala de Afaceri AOAM desfășoară pe 18 aprilie cea de-a doua ediție.

Circa 350 de participanți, tineri antreprenori sau aspiranți la antreprenoriat, și-au dat întâlnire la Castelul Mimi (Bulboaca, raionul Anenii Noi) pentru a învăța despre abordările și tehnicile necesare succesului în afaceri.

Cursurile de instruire sunt susținute de către formatorii de la Angry Business, iar Agenția de Dezvoltare Regională Centru este partenerul AOAM în organizarea acestei ediții a Școlii de Afaceri.

Adresându-se participanților la cursuri, directorul general al AOAM, Andrei Crigan, a subliniat că spiritul de afaceri este „motorul dezvoltării economice”, el creând bunăstare atât pentru antreprenori, cât și pentru societate în general.

Andrei Crigan a reafirmat că misiunea principală a AOAM este susținerea mediului de afaceri și a încurajat participanții să fie activi în cadrul cursurilor și să absoarbă cât mai multe cunoștințe. „Ne dorim să vedem cât mai mulți tineri care încep afaceri, care reușesc în afaceri, care prin exemplul lor îi îndeamnă și pe alții să dezvolte afaceri”, a spus directorul general al AOAM. 

Înapoi la evenimente

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*