Comunitatea oamenilor de afaceri s-a reunit la Gala Antreprenorilor AOAM

14.12.2016
Evenimente / Comunitatea oamenilor de afaceri s-a reunit la Gala Antreprenorilor AOAM
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) a găzduit aseară, 15 decembrie,  Gala Antreprenorilor, un eveniment care a reunit peste 500 de investitori, antreprenori și manageri care desfășoară activitatea în țara noastră.
 
Evenimentul dedicat comunității de business din Republica Moldova a fost organizat anul acesta, în premieră.

„Performanța, acolo unde ea există, trebuie recunoscută, iar oamenii care o realizează trebuie încurajați să continue – să continue să dezvolte, să crească, să construiască în Republica Moldova”, a spus Vlad Plahotniuc, președintele fondator al AOAM, în deschiderea evenimentului.

 
Alături de comunitatea de business, la Gala Antreprenorilor au participat președintele Parlamentului Andrian Candu, prim-ministrul Pavel Filip, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și parteneri financiari ai Republicii Moldova.
 
Invitații au vorbit despre importanța dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri și, implicit, a economiei țării.

„Statul trebuie să vă ofere posibilitatea să vă dezvoltaţi, să investiţi şi să reinvestiţi profiturile pe care le obţineţi. Asta ar însemna asigurarea dezvoltării economice şi a bunăstării cetăţenilor Republicii Moldova. Doar împreună vom reuși să asigurăm creșterea economică a ţării”, a subliniat prim-ministrul Pavel Filip.
 

"Pe mediul de afaceri se ţine economia. De mediul de afaceri depind rezultatele şi bunăstarea unui stat şi a Republicii Moldova. Dar, în acest an, sper foarte mult că am reuşit şi din punct de vedere legislativ şi prin elaborarea legilor să aducem măcar o mică contribuţie la bunăstarea afacerilor", a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

În cadrul Galei, au fost recunoscute performanțele înregistrate, în funcție de cinci indicatori: cifra de afaceri, numărul de angajați, investițiile realizate, profitul net și exporturi, de către mai multe companii din Republica Moldova.

 
Totodată, la inițiativa AOAM, oamenii de afaceri au putut face donații proprii pentru susținerea a trei familii social-vulnerabile, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Potrivit organizatorilor, greutățile prin care trec Mădălina Ogorodnic (5 ani,  suferă de surditate neurosenzorială bilaterală profundă), Valeriu Popov (29 ani, nevăzător și cu mâna stângă traumatizată) și familia Rusu din Chișinău (Grigore de 35 ani, nevăzător din naștere, Irina de 32 ani, slab văzătoare și cele două fete ale lor) i-au impresionat pe oamenii de afaceri, care s-au solidarizat și au donat pentru cauzele susținute de către AOAM.
 
Înapoi la evenimente

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*