​AOAM vine în sprijinul antreprenorilor cu necesități locomotorii speciale

12.12.2016
Evenimente / ​AOAM vine în sprijinul antreprenorilor cu necesități locomotorii speciale
Mai mulți tineri cu necesități locomotorii speciale au participat la cursul gratuit de vânzări pe Amazon, organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, în parteneriat cu expertul în vânzări, Iulian Alexa.
 
În cadrul cursului, participanții au avut ocazia să învețe despre mecanismele de funcționare a celei mai mari platforme e-commerce din lume și au aflat cum pot face vânzări rapide și eficiente pe Amazon.

„Am vrut să le oferim un sprijin real tinerilor cu necesități locomotorii speciale. Mulți dintre ei au idei foarte bune de afaceri, și sper că acum le vor pune și în practică. Dezvoltarea unei afaceri pe Amazon nu presupune birouri, servicii de curierat sau programări”, a declarat Andrei Crigan, Director General AOAM.

 
Totodată, tineri participanți la curs au primit din partea Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova un premiu bănesc în valoare de 5000 lei fiecare, sumă ce le va fi de mare ajutor în dezvoltarea unei proprii afaceri pe piața online.
 
„Am venit la acest seminar pentru că mi-a părut o idee interesantă. Suntem în secolul XXI și m-am gândit că ar fi bine să încerc, mai ales că poți să îți lasnezi o afacere și să ai un loc de muncă stabil. Pentru noi, persoane cu necesități locomotorii speciale, este foarte greu să găsim un loc de muncă și să avem un câștig stabil”, a declarat Andrian Afteni din raionul Ungheni.

Reamintim că, Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova susține ideile de afaceri ale tinerilor din Republica Moldova, prin granturi din fondul pentru susținerea tinerilor antreprenori.

Înapoi la evenimente

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*