Noutăți

AOAM a participat la cel de-al șaselea Forum Economic moldo-italian

Astăzi, 4 iunie, la Chișinău, are loc Forumul Economic al întreprinderilor italiene şi mixte moldo-italiene din Moldova, ediția a VI-a. Directorul AOAM, Alexandru Baltag, a moderat evenimentul care își propune să dea un nou impuls relațiilor economice dintre Moldova și Italia.

04.06.2019
Citește mai mult
Continuă programul guvernamental privind subvenționarea creării de noi locuri de muncă

Agenții economici pot beneficia de subvenții în valoare de 40.000 de lei pentru fiecare nou loc de muncă creat în 2019. Companiile trebuie să depună cererea de rezervare a subvenției până la data de 31 iulie a anului curent. În materialul atașat, găsiți atât modelul cererii care trebuie depusă, infograficul care explică criteriile de eligibilitate, precum și alte detalii referitoare la program.

27.05.2019
Citește mai mult
AOAM participă la Forumul Republica Moldova – Statele Unite ale Americii

​În perioada 11-12 aprilie, la Chișinău, se desfășoară Forumul economic Republica Moldova – Statele Unite ale Americii, unde participă reprezentanți ai Guvernului și ai businessului din ambele țări.

11.04.2019
Citește mai mult
Noi membri în echipa AOAM

Companii noi, din țară și din străinătate, au aderat la statutul de membru al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova. Lista membrilor noi este:

28.12.2018
Citește mai mult
Vlad Plahotniuc la Gala Antreprenorilor AOAM: 2018 a fost un an bun pentru business, dar 2019 poate fi și mai bun!

Vineri seara în Capitală a avut loc Gala Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, eveniment anual deja tradițional pentru comunitatea de business din țara noastră.

22.12.2018
Citește mai mult
AOAM a desemnat cei 10 câștigători ai concursului de granturi, ediția a patra

În urma analizei dosarelor primite, Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova a stabilit câștigătorii pentru noua ediție a concursului de granturi deschis tinerilor antreprenori din țara noastră.

19.12.2018
Citește mai mult
AOAM a moderat un seminar despre colaborarea Moldova–Italia în cadrul Moldova Business Week 2018

Seminarul ,,Italia și Moldova – Inițiative comune pentru dezvoltare economică și socială” a avut loc astăzi, în cadrul Moldova Business Week. Evenimentul a reunit aproximativ 100 de participanți din cele două țări.

28.11.2018
Citește mai mult
Moldova Business Week, 27-29 noiembrie la Chișinău

AOAM participă la Moldova Business Week și moderează un seminar dedicat dezvoltării relațiilor economice moldo-italiene.

21.11.2018
Citește mai mult
AOAM a propus crearea Consiliului de Afaceri Moldova – România

Directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag, a participat joi la Chișinău la o masă rotundă - desfășurată în marja Comisiei mixte moldo-române - privind posibilitățile de adâncire a colaborării economice dintre Republica Moldova și România.

15.11.2018
Citește mai mult
Noul raport Doing Business al Băncii Mondiale evidențiază progresul Moldovei în privința libertății economice

​Republica Moldova a înregistrat în acest an un scor mai bun decât în urmă cu un an de zile în ceea ce privește libertatea mediului de afaceri. Aceasta este concluzia experților Băncii Mondiale conform ultimului raport dat recent publicității.

02.11.2018
Citește mai mult
AOAM a promovat în Italia oportunitățile de afaceri din Moldova

Directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag, s-a aflat săptămâna trecută în Italia, unde a participat la o serie de forumuri economice cu scopul de a încuraja oamenii de afaceri italieni să investească în țara noastră.

30.10.2018
Citește mai mult
AOAM va fi prezentă la o serie de forumuri moldo-italiene în sudul Italiei

Directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag, se va afla în Italia, unde va participa la patru forumuri economice dedicate întării relațiilor de afaceri moldo-italiene.

23.10.2018
Citește mai mult

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*