Echipa executivă

BALTAG Alexandru

Director General

Este doctor în relații internaționale și studii europene, fiind absolvent al Universității de Stat din Moldova, Institutului European de Înalte Studii Internaționale din Franța și Universității „Babeș-Bolyai” din România.

A început activitatea profesională încă din anii studenției, în cadrul mai multor proiecte ce priveau procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, lucrând mai târziu în calitate de coordonator de proiect internațional la Primăria Municipiului Chișinău. Ulterior, a activat timp de 4 ani în cadrul Aparatului Președintelui Republicii Moldova, iar în perioada 2015 – 2017 a lucrat în calitate de consilier al Viceprim-ministrului și Ministrului Economiei în domeniul cooperării economice internaționale.

Este autorul mai multor studii și articole de analiză privind relațiile internaționale, energetica, integrarea europeană și geopolitica / geoeconomia, publicate în Moldova, România, Germania, Franța, Lituania, Turcia și Rusia.

Este pasionat de sport, în special de fotbal și înot, lectură și cinema.

CEBAN Roman

Director Executiv

Are experiență în consultanța business și în elaborarea actelor normative și amendamentelor legislative.
Alături de echipa AOAM, lucrează la optimizarea cadrului legal, pentru o economie transparentă, competitivă și un mediu de afaceri predictibil. Promovează viziunea Asociației și contribuie la transformarea solicitărilor membrilor AOAM și a mediului de afaceri în inițiative legislative concrete.

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*