Știri recente

AOAM a participat la cel de-al șaselea Forum Economic moldo-italian

Astăzi, 4 iunie, la Chișinău, are loc Forumul Economic al întreprinderilor italiene şi mixte moldo-italiene din Moldova, ediția a VI-a. Directorul AOAM, Alexandru Baltag, a moderat evenimentul care își propune să dea un nou impuls relațiilor economice dintre Moldova și Italia.

04.06.2019
Citește mai mult
Continuă programul guvernamental privind subvenționarea creării de noi locuri de muncă

Agenții economici pot beneficia de subvenții în valoare de 40.000 de lei pentru fiecare nou loc de muncă creat în 2019. Companiile trebuie să depună cererea de rezervare a subvenției până la data de 31 iulie a anului curent. În materialul atașat, găsiți atât modelul cererii care trebuie depusă, infograficul care explică criteriile de eligibilitate, precum și alte detalii referitoare la program.

27.05.2019
Citește mai mult
AOAM participă la Forumul Republica Moldova – Statele Unite ale Americii

​În perioada 11-12 aprilie, la Chișinău, se desfășoară Forumul economic Republica Moldova – Statele Unite ale Americii, unde participă reprezentanți ai Guvernului și ai businessului din ambele țări.

11.04.2019
Citește mai mult
Noi membri în echipa AOAM

Companii noi, din țară și din străinătate, au aderat la statutul de membru al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova. Lista membrilor noi este:

28.12.2018
Citește mai mult
Vlad Plahotniuc la Gala Antreprenorilor AOAM: 2018 a fost un an bun pentru business, dar 2019 poate fi și mai bun!

Vineri seara în Capitală a avut loc Gala Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, eveniment anual deja tradițional pentru comunitatea de business din țara noastră.

22.12.2018
Citește mai mult
AOAM a desemnat cei 10 câștigători ai concursului de granturi, ediția a patra

În urma analizei dosarelor primite, Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova a stabilit câștigătorii pentru noua ediție a concursului de granturi deschis tinerilor antreprenori din țara noastră.

19.12.2018
Citește mai mult

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*